top of page
Peter Smit
Managing Director
Sinds de oprichting is PSC&R gericht op het helpen van klanten met hun reputatievraagstukken vanuit de gedachte dat oprecht, gefundeerd advies altijd vruchten afwerpt. 

Over ons

Het bouwen van een duurzame reputatie is gebaseerd op een aantal heldere uitgangspunten. Voor ons betekent dat het hebben van een doel als organisatie, de 'corporate purpose' leidend moet zijn. In onze beleving is iedere vorm van communiceren window dressing als een organisatie geen helder doel, een duidelijke positionering en de intrinsieke behoefte heeft om als een goede corporate citizen te functioneren. Wij helpen organisaties met het helder krijgen van het corporate purpose en gaan van daaruit aan de slag om de buitenwereld helder te maken waar de organisatie voor staat. Strategisch advies, crisis preparedness, crisis communicatie en een gedegen programma aan communicatie-activiteiten zijn daarin essentieel. Daarnaast geven wij mediatrainingen en zijn we inzetbaar voor interimfuncties op strategisch niveau.

 

Wij werken samen met een netwerk aan communicatieprofessionals met minstens tien jaar ervaring. Oprichter Peter Smit heeft ruim 25 jaar ervaring in communicatie- en reputatiemanagement. Klanten waarvoor wij werken en hebben gewerkt zijn zeer breed en divers maar onder hen een aantal van de grootste multinationale, beursgenoteerde ondernemingen in binnen- en buitenland.

bottom of page